CIU qualifica de “xorrada” l’amenaça de l’Alcalde de tancar l’estació de Tarragona
El grup municipal del PP demana per escrit a la Generalitat reformes a l’estació
  
Fotografia de TotTarragona
Fotografia de TotTarragona (Albert Saludes)
Fotografia de TotTarragona (Albert Saludes)
Fotografia de TotTarragona
Fotografia de TotTarragona
Fotografia de TotTarragona
Desprès que Josep Fèlix Ballesteros, en declaracions a l’emissora municipal amenacés a ADIF del tancament de l’estació de Renfe de Tarragona si no té una resposta immediata de la carta que va adreçar fa un mes a l’administrador del servei reclamant millores urgents a l’estació de Tarragona, sobre tot pel que fa a l’accessibilitat de persones grans o amb minusvàlies, s'han produït les primeres reaccions de l'oposició.

Recordem que TT va denunciar que les obres previstes en aquesta infraestructura no contemplaven la necessaria adequació de les instal•lacions per solventar aquesta problemàtica.

Davant aquesta amenaça CIU respon dient que:

"Llegim amb sorpresa les declaracions del Sr. Ballesteros en relació a l’estat de l’Estació de tren de Tarragona, on amenaça amb el tancament de la mateixa si no s’hi fan millores.

Més enllà que creiem que és cert que l’estació està molt malament i és urgentíssim que s’hi facin les obres de modernització necessàries per una estació d’una ciutat com Tarragona, opinem que aquesta sortida de to només pot obeir a dues raons :

Si el Sr. Ballesteros s’ha de reunir amb ADIF a mitjans de novembre, on diu esperar respostes i no promeses, és possible que ja l’hi hagin dit de Madrid que ADIF invertirà en l’estació de tren, i com que intueix que la ciutadania ja percep amb claredat que Tarragona no té Alcalde, que no pren decisions, que no és capaç d’enfrontar-se amb ningú, que les coses no funcionen i que anem de mal en pitjor, ara estigui fent teatre per poder dir després: “Ho haveu vist com mano??”.

L’altre opció seria que, com sembla ser que passarà, ADIF passi d’invertir a l’estació de Tarragona i que tot quedi en una bravuconada del Sr. Ballesteros. Aleshores li diem que proposar tancar l’estació de tren és una autèntica xorrada. Primer perquè no pot fer-ho, i després perquè sembla ignorar que hi ha molts ciutadans i ciutadanes de Tarragona que agafen el tren cada dia per anar a treballar fora de ciutat, i també molts ciutadans d’altres llocs que es desplacen a Tarragona per treballar-hi.

Entenem que fa una fugida endavant quan el que correspondria fer a un alcalde és treballar amb la màxima discreció per solucionar aquests problemes de l’estació, encara més quan estem parlant d’una administració amiga, governada pels seus companys de partit.

I no podem estar de recordar-li al Sr. Ballesteros que si no s’hagués oposat durant quatre anys a l’obra de la façana marítima, tal i com estava planificada per CiU, ara probablement tindríem una estació de tren nova de trinca, moderna i adaptada a totes les necessitats dels viatgers de Tarragona".


Per la seva part, el PP ens ha fet arribar aquest comunicat:

"El Partit Popular ha lliurat aquest mateix matí un escrit a la Conselleria d’Acció Social i Ciutadania sol•licitant que s’arregli l’accessibilitat de l’Estació al Consell per a la Promoció de l’Accessibilitat i la Supressió de Barreres Arquitectòniques de la Conselleria.

Així, en paraules del portaveu adjunt del Partit Popular, Jordi Roca “mentre l’alcalde fa una ridícula exhibició de fermesa davant de Renfe de manera provocativa i innecessària i des de la ràdio municipal (que no se sent ni a Barcelona, ni a Madrid), des del Partit Popular creiem que demanant-ho per escrit a qui correspongui i no plegant-se posteriorment a interessos partidistes en detriment de Tarragona, com sol fer Ballesteros, es podrien aconseguir millores reals per a l’estació i fer que es complís la normativa en aquesta matèria”

En aquest sentit, Roca conclou: “ja vam demanar fa un temps la supressió de barreres arquitectòniques al Pàrquing Saavedra. Ara ens unim a Ballesteros en la petició de millores a l’estació de Renfe en aquest sentit. El que no entenem i no compartim de cap manera, és que faci aquest tipus de declaracions per una banda i per l’altra es plegui als interessos del PSC-PSOE quan aquest ignora la nostra ciutat en matèria d’inversions”




Enllaços relacionats amb la notícia:
Link-1
Link-2
Documentació addicional
Redacció TT - 01/10/2009 - 15:03h
jo autentic
06/10/2009
13:19
al Jo "falso", si 2 anys ballestros i 10 Nadal, però la RENFE sempre he depengut de "Madrid" i allí des del 1982 al menys 20 anys els socilistes i 8 els Papulars, A sigui que maco, no facis autopreguntes per fotre a qui no tñe culpa. El Ballesteros a fotut la pota i prou.
JOSU
05/10/2009
21:17
Cada vez hay más politico y partidista que deja sus comentarios en esta web.
Sr Ballesteros no se acelere que todavia no toca ir a votar con comentarios populistas porque usted no tiene potestad para cerrar la estación.
Jesus
05/10/2009
14:47
Al Alcalde le esta pasando como a Zapatero, que en las encuestas `populares, las de verdad las del vecino, las del boca a boca, esta bajando cada vez más lindando el 61% de impopularidad... osea que Sr. Ballesteros pongase las pilas, quitese esa guardia pretoriana que no le deja ver más haya de sus narices y baje al pueblo para enterarse de que es lo que pasa... puesto que usted a caido en la desgracia de rodearse de personas que le dicen lo que usted quiere oir y que le dejan ver las cosas de color de rosa. PERO NO LA REALIDAD DE COMO ESTA LA CIUDAD, POR QUE LOS CIUDADANOS CADA VEZ MÁS ESTAN ASQUEADOS DE LA MANERA DE TRABAJAR Y ACTUAR DE SUS REGIDORES Y DEL AYUNTAMIENTO.
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.