0 comentaris
17:40
Compartir    Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a facebook.com Comparteix aquesta notícia a Twitter.com
Adif ha iniciat aquest dissabte les obres de modernització de la infraestructura de via en el tram l'Arboç-La Granada
Els treballs que tenen un pressupost de 916.520 Euros formen part de les actuacions de millora en la xarxa d'ample convencional de Catalunya
  
Adif ha iniciat aquest dissabte les obres de rehabilitació de via en el tram l'Arboç-La Granada, en la línia Barcelona-Vilafranca-Sant Vicenç de Calders de la xarxa d'ample convencional. Les obres que estan sent realitzades per l'empresa Comsa consisteixen en la substitució de 16.500 travesses per aportar major qualitat i fiabilitat a la infraestructura de via.

El principal objectiu d'aquesta actuació és mantenir en òptimes condicions els elements que formen part de la xarxa ferroviària, millorant l'eficàcia i prestacions per a la seva explotació.

Els treballs, que tenen un pressupost de 916.520,8 euros, consisteixen en l'instal•lació de noves travesses de tipus monobloc en substitució de les actuals, de tipus bibloc. Les obres es completaran amb diverses actuacions de caràcter tècnic per millorar els paràmetres de la infraestructura, amb l'objectiu d'homogeneïtzar el seu material i dotar-lo de major robustesa i fiabilitat.

Entre aquests treballs destaquen operacions d'anivellació i perfilat de via, soldadures i depuracions, així com la neteja de cunetes. L'execució d'aquests treballs s'ha planificat per compatibilitzar-los amb el manteniment del servei ferroviari, per la qual cosa es duran a terme en caps de setmana i/o en horari nocturn.

Aquesta inversió té caràcter d'obra per compte de l'Estat i es realitza dins el Contracte Programa subscrit entre l'Administració General de l'Estat i Adif per al període 2007-2010.

Així mateix, s'emmarca en el context del pla global d'inversions d'Adif per augmentar la qualitat del servei ferroviari en les proximitats de Barcelona i la millora permanent de la seguretat, fiabilitat i eficàcia de les instal•lacions i infraestructures d'ample convencional que són de la seva titularitat.
Redacció TT - 20/02/2010 - 17:40h
Encara no hi ha comentaris. Sigues el primer a escriure'n un!
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.