Cadena humana per la 'Llarga'
Prop de 300 tarragonins es concentren a la Platja Llarga per manifestar la seva oposició al projecte del Passeig Marítim
  
Aquest dissabte, prop de 300 persones s’han concentrat a la Platja Llarga atenent a la convocatòria realitzada per la Plataforma “Salvem la Platja Llarga” per protestar contra la construcció d’un Passeig Marítim “agressiu i dur” al litoral marítim.

Dins un ambient festiu, a les onze del matí han començat les activitats per a la canalla, amb tallers de dibuix i animació musical. Al mateix temps els organitzadors recollien signatures per a que la gent s’adhereixi a la causa i que se sumaran a les 11.500 ja obtingudes des de la posada en marxa de la Plataforma al 2005.

Cap a dos quarts d’una, els membres de la Plataforma han fet una crida per crear la cadena humana, la cinquena que es realitza des de l’inici de les mobilitzacions ciutadanes. Grans i petits s’han agafat de la mà i han rodejat els aiguamolls fins arribar a la platja. Segons els organitzadors, es volia simbolitzar la unió entre les diverses parts de l’ecosistema marítim, format per aiguamolls, dunes, reradunes i mar. La gent amb cubells i galledes han passat l’aigua del mar cap als aiguamolls. Finalment, la portaveu de la Plataforma, Lola Paniagua, ha llegit el manifest de protesta.

Tal com ja hem informat a TT, la Plataforma es posiciona en contra de l’actual disseny “agressiu” del projecte de Passeig Marítim de la Platja Llarga i els projectes de Camins de Ronda des de la punta del Miracle fins a la Plana de Tamarit, de la Subdelegació provincial de la Secretaria de Costes amb el vist-i-plau de l’Ajuntament de Tarragona.

Entre d’altres consideracions, el projecte inclou una passarel•la de “plàstic” al passeig de la “Llarga” que imita la fusta, tapar amb formigó la roca excava a la platja Waikiki o un pàrking als aiguamolls.
Per a més informació sobre el projecte feu click aquí: Les obres del passeig de la Platja Llarga podrien començar al mes de juny i inclouen una passarel•la de “plàstic” i tapar amb formigó la roca de Waikiki.
Pili Domínguez - 18/04/2009 - 16:46h
Albertus Magnus
20/04/2009
09:30
Estic d'acord amb la Maria; com que no convé gastar en coses prescindibles, caldria deixar aparcat aquest projecte fins que l'economia (y tuya) es recuperin.
I de pas, esperar que quan es doni aquesta situació, governi algú amb dos dits de front.
(Ja sé que "e-difici", però l'esperança no l'hem de perdre)
Independencia
19/04/2009
16:44
POLITICS,DELINCUENS.VOSALTRES SOU EL PROBLEMA.
Comentari eliminat
19/04/2009
13:56
Aquest comentari ha estat eliminat per incomplir les normes d'ús
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.