CiU podria portar els episodis de males olors que pateix la ciutat a la Unió Europea
Els convergents denuncien que la darrera setmana s’han tornat a viure males olors al centre
  
El grup municipal de CiU a l’Ajuntament ha denunciat que la darrera setmana Tarragona, en aquest cas al centre, ha tornat a patir episodis de males olors. I és que segons el regidor convergent Raül Font, la nit de dijous passat a la zona de la Plaça Imperial Tarraco se sentia una “olor intensa de sofre” que al llarg de tot el divendres era perceptible ja que no bufava el vent.

Els convergents estan disposats a portar els episodis de males olors a la Unió Europea i denunciar-ho front el Consell, “donat la legislació ens empara per tal de donar solució a un problema que afecta a tota la ciutadania”. I és que aquest és l’últim dels episodis que pateix la ciutat i que sobretot es produeixen de forma més sovint des de l’estiu amb més intensitat als barris de Ponent i Sant Salvador i Sant Ramon. Des de les Federacions Veïnals s’han anat denunciant els episodis arribant a fer-se campanyes com la de la FAVT per saturar el 112 cada cop que es sentissin les pudors. També les entitats ecologistes Gepec, La Canonja 3 i la Plataforma Cel Net van unir-se per posar en marxa una campanya per detectar l’origen de les males olors. Per la seva part, la resposta de la Generalitat va ser la contractació d’una empresa holandesa per esbrinar el focus de les olors fent un seguiment dels episodis i la seva correlació amb dades meteorològiques, mètode semblant al procediment que estan fent servir els ecologistes.

Per la seva part, Font ha lamentat que la moció presentada en el darrer plenari per CiU per tal que l’Ajuntament elaborés un pla de qualitat de l’aire fos rebutjada, la consellera de Medi Ambient, Carme Crespo, va argumentar la seva negativa explicant que ja s’estaven fent plans derivats de l’agenda 21 en aquest sentit i que per llei no li corresponia elaborar aquest pla a l’administració local. “Després que la Sra Crespo m’engega en un plenari on simplement es demana que es faci un pla de qualitat de l’aire, com es pot afirmar que no hi ha episodis?, com es pot dir que amb l’anterior govern també n’hi havia (política de retrovisor) i quedar-se tan ampla?”, ha criticat el regidor convergent.
Redacció TT - 22/03/2010 - 10:22h
Clementina
22/03/2010
15:48
A ver si es verdad!!!!
... Me temo que .... Menos lobos caperucita.
A CiU le interesa "fer la butxaca grossa".
???
22/03/2010
15:40
que hizo CiU cuando mandaba???
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.