Cartes al director
Cartes al director
Poder votar amb tota llibertat


Sembla que no es podrà votar per correu per la Consulta del 9-N. Ho trobo molt malament. Serà possible fer una votació anticipada, per només la podran exercir els residents a estranger, els presos, els treballadors mobilitzats per la consulta i les persones amb mobilitat reduïda. Això és una greu mancança que impedirà una bona participació. Perquè, és clar.

Què passarà en els col•legis electorals en què les forces de seguretat d’obediència espanyolista impedeixin votar? Què passarà en les localitats en que grups d'espanyolistes radicals intimidin els ciutadans catalans a poder anar a votar amb normalitat? I ja no parlen de la possibles amenaces, per part del govern espanyol, de multes i inhabilitació dels funcionaris que es posin al costat de la democràcia.

Això només tindria una solució efectiva: que tothom pogués exercir una votació anticipada, sobretot als pobles,viles i ciutats en què la presència de forces d'ordre públic d'obediència nacionalista espanyola ens impedeixin votar de manera lliure. De fet, un altra solució seria la mediació europea. Que la UE fer possible una votació amb tota llibertat, amb el desplegament d’observadors arreu de la geografia catalana.

Josep M Loste
Cartes al director - 02/10/2014 - 08:42h
Fa
07/10/2014
21:39
creo que lo del re debería estar monopolizado por uno solo. Otros podían llamarse do mi sol la si. Yo me cojo el Fa, que está libre. Pero que no me lo quite nadie No entiendo por qué todos han elegido el re y nos están complicando la vida a todos los demás
a "a Re"
07/10/2014
18:40
em sembla que s'ha fet la pitxa un lio señor.
RE
07/10/2014
17:41
Que consti que s'està fotent vostè un lio entre contertulis; està discutint amb vàries persones a l'hora i confon els comenataris d'uns i altres

P.ex. jo no li he retret l'anonimat.

Efectvament, no vaig pel món amb l'estelada a l'esquena, excepte als esdeveniments on s'escau de portar-la. Tampoc vaig explicant el meu independentisme al primer que passa pel costat, si no és que s'escau de parlar sobre aquest tema, com és el cas d'aquest espai de comentaris del TT.

I amb aquest comportament no em considero pas un "bitxo raro", sinó que veig que és el que fa normalment la majoria de la gent, a qui no li agrada anar pel món provocant.

Pregunto: és vostè un provocador. No? Doncs captingui's!
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.