0 comentaris
23:55
Compartir    Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a facebook.com Comparteix aquesta notícia a Twitter.com
La presidenta del PPC ha presentant a Cambrils les 100 mesures del Partit Popular per fer front a la crisi
Alícia Sánchez Camacho ha reiterat la seva proposta "d'un Pacte Català de totes les forces polítiques contra la crisi"
  
La presidenta del PPC, Alícia Sánchez-Camacho, ha estat avui a Cambrils, des d’on ha assegurat que la manifestació de les PIMES i els Autònoms aquest dijous a Madrid davant del Congrés de Diputats és la resposta de la societat civil a la incompetència del govern tripartit”.

En aquest sentit Alícia Sánchez-Camacho ha dit que “des del Govern tripartit de Montilla no se sap donar respostes als que formen el teixit econòmic de Catalunya i Zapatero no és el president que Espanya necessita”. Per la presidenta del PPC “el Govern de Montilla pinta poc quan els empresaris i autònoms catalans han de manifestar-se a Madrid.

La presidenta del PPC ha presentant a Cambrils les 100 mesures del Partit Popular per fer front a la crisi davant de representants locals de la Unió de Botiguers, del sector del transport, turístic, de la construcció i de l’hostaleria, així com davant de representants d’associacions veïnals que han assistit a l’acte.

L’acte ha servit també per presentar la web local del partit popular www.ppcambrils.org

Sánchez Camacho ha destacat les mesures per garantir la liquiditat de les empreses, la baixada d’impostos i el recolzament del funcionament de les PIMES, i ha recordat que aquestes mesures proposades pel Partit Popular les va fer arribar al propi govern tripartit del que només va obtenir per resposta “la passivitat i el silenci”. En aquest sentit la presidenta ha reiterat la seva proposta “d’un Pacte Català de totes les forces polítiques contra la crisi”.
Redacció TT - 27/03/2009 - 23:55h
Encara no hi ha comentaris. Sigues el primer a escriure'n un!
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.