Un coronel de la Guàrdia Civil assumirà el comandament dels Mossos
  
El coronel de la Guàrdia Civil Diego Pérez de los Cobos, alt càrrec del Ministeri de l'Interior, concretament cap de Gabinet de Coordinació i Estudis del Ministeri de l'Interior, assumirà per mandat del fiscal superior de Catalunya la coordinació dels Mossos d'Esquadra en les actuacions relacionades amb el referèndum de l'1 d'octubre suspès pel Tribunal Constitucional.

El fiscal superior de Catalunya, José María Romero de Tejada, ha convocat aquest dissabte al matí als comandaments policials a una nova reunió en la que ha demanat que el Ministeri d'Interior assumeixi la coordinació dels Mossos d'Esquadra perquè, juntament amb la Policia Nacional i la Guàrdia Civil, mantinguin l'ordre públic i evitin la comissió de delictes relacionats amb l'organització de l'1-O.

En no desconvocar-se el referèndum suspès pel Tribunal Constitucional i després de l'escalada de tensió per les protestes convocades per organitzacions independentistes, el fiscal ha sol•licitat un reforç de la presència policial, encarregant la seva coordinació a la Secretària d'Estat de Seguretat.
Redacció TT - 23/09/2017 - 13:23h
contra las noticias manipuladoras
24/09/2017
11:36
http://www.elcorreo.com/politica/experto-lucha-coordinara-20170923142727-nt.html
El guardia civil que coordinará a los Mossos es un experto anti-ETA que dialoga con la Ertzaintza
El coronel Diego Pérez de los Cobos, que fue nombrado por Rubalcaba su asesor y ha continuado en el cargo con el PP, forma parte de la Junta de Seguridad del País Vasco
Este puesto de coordinación también lo ha ejercido con los policías autonómicos catalanes, donde ha tratado con el polémico director de los Mossos, José Lluis Trapero.
Pondrá a prueba la sutileza que le atribuyen porque, además, tendrá que lidiar con el ambiente interno de la Guardia Civil, enfadada porla actuación de los Mossos durante esta semana
Porque lo digo yo
24/09/2017
01:05
I aquest senyor fiscal qui es pensa que és per esmenar de cop el que diu una llei orgànica de l'Estat espanyol?
Jo
23/09/2017
23:57
Que vingui el Morales , aquell de la Trinca!!
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.