Josep Maria Prats insinua que després dels fets de l'1-O deixarà el pacte municipal
  
Davant els lamentables fets que van ocórrer ahir, el conseller Josep M. Prats, d'Units per Avançar, condemna l'ús indiscrimat de la violència que es va exercir contra els ciutadans que lliurement havien decidit fer ús de la seva llibertat.

Des d'Units per Avançar sempre hem reivindicat que el diàleg i el respecte a la legalitat eren els únics instruments per garantir la convivència a Catalunya.

Les càrregues policials i el menyspreu a la democràcia han estat la pitjor resposta que es podia donar al diàleg.

Les escenes que es van viure ahir, menyspreables i vergonyoses, atempten contra la dignitat de la persona.

Indiscutiblement, quan la violència també s'exerceix contra les tarragonines i tarragonins, això afecta el compromís del pacte signat el 2 de febrer de 2016. Aquest conseller actuarà en conseqüència davant l'excepcionalitat dels moments que viu el país.
Redacció TT - 02/10/2017 - 15:42h
Tecla S.
04/10/2017
12:35
Portaràs a sobre aquesta càrrega tota la vida, i no te la perdonarem. Has governat amb el partit que ha reprimit als catalans sempre, i amb aquells que varen néixer demòcrates i es van passar als repressors per continuar a la cadira. A veure com us sentiu en una Catalunya lliure, caragirats!
Marxa ja, Prats
03/10/2017
23:01
El que hauries d'haver fet des del primer moment és no ajuntar-te amb aquesta colla. Ara deixa't d'insinuacions, conserva el bri de dignitat que li queda al teu partit extingit i marxa amb caràcter immediat del govern municipal, si no vols que et veiem com un colaborador necessari més de tot el que va passar diumenge a Tarragona, i tot el que pugui perpetrar la policia els propers dies.
xavi
03/10/2017
19:26
pero algu dubtaba que Prats es un oportunista? pacta, despacta segons li convingui. Com va fer mallol en el seu dia. la mateixa claca.
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.