CIU s’oposa a que s’instal•lin bars Chill Out al Parc del Francolí
Pels nacionalistes del que es tracta es de recaptar més diners en concepte de cànon
  
Fotografia de TotTarragona (Albert Saludes)
Fotografia de TotTarragona (Albert Saludes)
Fotografia de TotTarragona (Albert Saludes)
Davant l’anunci de l’Ajuntament de treure a concurs l’explotació de bars al Parc de Francolí destinats a Pub Chill Out amb llicència per obrir com a mínim fins les dues de la matinada, el Grup Municipal de CiU vol manifestar el següent:

El dia 29 de maig de 2008, mitjançant roda de premsa explicàvem que en el parc del Francolí, a les dues bandes del pont de Santa Tecla, es produïa una assistència massiva de nens i nenes, avis, esportistes, mares, pares, gossos i moltes famílies que es portaven el sopar quan feia bon temps. Tots ells trobaven a faltar poder comprar una aigua, un refresc o un gelat a mitja tarda. Per això vam proposar al govern municipal que tramités dues concessions, una a cada banda del Pont de Santa Tecla, per instal•lar-hi dos quioscs on es pogués vendre aquest tipus de productes. Evidentment cap beguda alcohòlica i sempre en horari familiar, per evitar que es convertissin en locals nocturns. Oferíem també la possibilitat de fer-ho en d’altres indrets de la ciutat.

Per tota resposta a la nostra proposta vam rebre un estirabot de la Sra. Crespo que, com ja és habitual en aquest equip de govern, va fer servir la mentida per treure’s les puces de sobre, tot dient que el Parc del Francolí era un projecte parat que quan ells van arribar van haver d’accelerar per aconseguir acabar-lo. Espectacular la capacitat per mentir.

Com amb totes les coses que fa el govern socialista de Tarragona han necessitat 14 mesos per sortir amb la nostra proposta com si fos d’ells però amb un canvi absolutament substancial I RADICAL.

EL SR. BALLESTEROS VOL POSAR-HI BARS QUE TANQUIN A LES DUES DE LA MATINADA!

UNA VEGADA MÉS EL SR BALLESTEROS, NOMÉS VOL RECAPTAR DINERS ENCARA QUE SIGUI FASTIGUEJANT A LA CIUTADANIA. NO LI INTERESSEN ELS VEÏNS DE LA ZONA QUE VOLEN DESCANSAR. O ELS VEÏNS DE LA ZONA I DE TOTA LA CIUTAT QUE HI VAN A JUGAR O A FER ESPORT O A PASSEJAR O A FER UN PIC-NIC AL CAPVESPRE. O QUE ES PUGUIN REPRODUIR MODELS D’INCIVISME JA EXISTENTS, FRUIT DEL CONSUM IMPRUDENT D’ALCOHOL.
NOMÉS L’INTERESSA PODER RECAPTAR MÉS DINERS EN CONCEPTE DE CÀNON. I ÉS EVIDENT QUE COBRARÀ MÉS DE CÀNON SI HI POSA BARS DE COPES QUE SI HI POSA QUIOSC DE VENDA DE GELATS, LLAMINADURES I REFRESCS.


SÀPIGA SR. BALLESTEROS QUE AQUEST GRUP MUNICIPAL ES POSARÀ DE COSTAT DELS VEÏNS I S’HI OPOSARÀ.
Redacció TT - 12/08/2009 - 13:06h
Eutiques Tarraco Imperial
16/08/2009
14:09
Yo propongo que todos los bares estén debajo tierra,por ejem.en la Plaza de la Font todo lo que es el Parking hacer que todos los bares restaurantes y hoteles estén debajo y los vecinos y restauradores tendríamos supuestamente una buena convivencia . Esto quiere decir que si quieren un par o tres horas y mas terrazas que las tengan. V para todos los que hagamos propuestas y cuato mas contundentes mejor.
Albertus Magnus
15/08/2009
12:16
Posats a fer propostes estrambòtiques, jo proposo construir un edifici que sigui centre de peregrinació, repòs, meditació trascendental i un jardí zen al bell mig de la "Xina" del nostre benvolgut Parc Temàtic Portaventura.
A què és una bona idea, oi?
Ah! si la gent (tant irresponsable com sempre) fés massa soroll i no permetés la necessària pau per a la concentració dels interns, ja trobaríem mesures dràstiques que ho regulessin.
Antonio Matamoros
14/08/2009
09:37
Hagamos todos de nuestras casas una ciudad de ocio, de locales de sexo, locales de ambiente y bares mas bares ,y los ciudadanos a dormir en la punta de un CIPRE.No hace falta ir tan lejos para copiar lo que tiene ciudad la ciudad vecina y vayamos al rió de Valencia. Tomar nota de lo bien que esta montado para los que queremos el descanso.
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.