Joan Aregio denuncia que l’escola oficial d’idiomes no es farà aquesta legislatura
"Tarragona comença a ser “Can Seixanta” degut a les idees i les propostes que tenen els socialistes per a la nostra ciutat"
  
El Grup Municipal de CiU de Tarragona, mitjançant aquest comunicat i arran de les declaracions del Delegat del Govern de la Generalitat a Tarragona Sr. Xavier Sabaté en que admet que les entitats bancàries estan posant dificultats per concedir el crèdit que ha de donar llum a la nova EOI a l’edifici de la Chartreuse, i essent aquestes l’enèsim exemple de la disbauxa dels governs socialistes, volem manifestar el següent :

Als ciutadans de Tarragona se’ls està acabant la capacitat de comprendre el joc de disbarats que suposa l’actuació de l’Ajuntament de Tarragona i del Govern de Catalunya, “govern amic”.
Qualsevol persona amb dos dits de front que segueixi les declaracions tant dels uns com dels altres ha d’arribar a la conclusió que tant el Sr. Ballesteros com el Sr. Sabaté són uns incompetents. Avui blanc, demà negre, passat demà altre cop blanc, ara gris. I al final ningú, ni ells mateixos, saben el que han dit ni fet el dia abans.

Ja ens va semblar rocambolesca la solució adoptada per tots dos personatges en aquest tema, doncs si tan magnífic era el finançament que Catalunya havia aconseguit amb l’Estatut, per quins set sous havia d’avançar els diners de l’obra l’Ajuntament de Tarragona quan era la Generalitat la responsable de l’execució de la mateixa ? O és que això de l’Estatut també era una enganyifa?

I com volen que les entitats bancàries donin crèdit a l‘Ajuntament si té el calaix buit i tot el que inverteix és gràcies a la pluja de milions del Plan Zapatero?

I resulta que no és només amb això de l’Escola Oficial d’Idiomes que no saben per on van. La disbauxa és generalitzada.

Hem denunciat reiterades vegades temes com la Caserna dels Mossos, que si ara a Battestini, que si ara a Camp Clar que si ara a Dr. Mallafré que si ara als tres llocs. Ara sembla ser que en volen fer una a l’espai on hi ha actualment la presó i que nosaltres reclamàvem com a zona verda per als veïns del Carrer Goya i Convadonga.
Doncs almenys que els hi expliquin als veïns de Battestini i que els deixin en pau d’una vegada!. I sobre tot que li expliquin al Conseller Municipal Carles Castillo que el tenen com a desorientat.

I tres quarts del mateix amb el tema de la vila dels Jocs del 2017. Que si a la Ciutat de Repòs i vacances, que si al Parc Tecnològic, que si al Pou Boronat.

Aquesta situació comença a ser insostenible, Tarragona comença a ser “Can Seixanta” degut a les idees i les propostes que tenen els socialistes per a la nostra ciutat. Aquestes són les persones que ens han de treure de la crisi econòmica?. Anem bé!

Demanem paciència als ciutadans de Tarragona en l’esperança que el canvi es produirà aviat tant a Catalunya com a Tarragona.

De moment, però, ja sabem que l’Escola Oficial d’Idiomes no es farà aquesta legislatura.

I si són tant incompetents i no en saben més, que pleguin abans d’acabar amb qualsevol expectativa de futur per Tarragona.

Els tarragonins i tarragonines ens mereixem alguna cosa més.
Redacció TT - 04/11/2009 - 19:11h
Ester
11/11/2009
21:47
Anem per parts:
L'entrada de l'Arc del Roser és vergonyosa. Patrimoni dels pilons i no pas de l'Humanitat
La vorera del Camp de Mart no exIsteix, això si, una porteta molt bonica i petitona perquè?
Les façanes de molts edificis de la Part Alta estàn degradades i degraden la ciutat-Quina imatge pels turistes, és vergonyós.
Per quan les obres al carres que s'han de fer peatonals sense voreres ni clots.
Per quan una bliblioteca com cal al Banc d'España
etc etc etc
Professora de l'EOI
06/11/2009
12:33
És una autèntica vergonya el que estant fent tots els partits polítics! Fa 20 anys que estem en un edifici provisional en mal estat! El Consell Escolar de l'EOI ha format una comissió per reivindicar un edifici digne... doneu una ullada al blog de la comissió: http://volemunedificidigne.blogspot.com
anónim
05/11/2009
08:50
Però bueno, no és la Gene, la propietaria de l'edifici i la que ha d'aportar els diners??, que hi fot l'Ajuntament o qui sigui carregna-ho a les esquenes deks tarragonins. ?? "brase visto"
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.