Tapen amb domassos els quadres de Felip V i Carles II del Saló de Plens de l’Ajuntament
Sergi de los Rios: "l'aspecte que ara presenta la sala és inmillorable"
  
Com a mesura provisional fins que es duguin a terme les obres de remodelació del Saló de Plens del consistori tarragoní, s'ha tapat els quadres de Felip V i Carles II que presidien la sala amb dos domassos amb l’escut de Tarragona.

La retirada del quadre de Felip V va ser una demanda portada a Ple en forma de moció pel grup d’ERC ara fa dos anys com “una necessitat de recuperar la dignitat democràtica”. Aquella moció va ser votada en contra pel PP i a favor per la resta de grups.

El portaveu republicà, Sergi de los Rios, ha afirmat que l'aspecte que ara presenta la sala "és immillorable", afegint que "ara tenim escuts de la ciutat que es veuen, estem molt contents".

D’altra banda, la sala de plens també ha tingut espai per la protesta, en aquest cas un grup de delegats de CGT i treballadors d’EMTE Service han desplegat una pancarta per demanar la intervenció de l’administració per a que es readmeti Manuel Vidal, delegat de CGT acomiadat dos dies abans de la vaga del 29-S segons el sindicat, després de ser víctima d’una “persecució” per part de l’empresa. També des de CGT han fet entrega a l’Alcalde d’un escrit sol•licitant el seu suport en la causa, així com per informar de la concentració de solidaritat amb el treballador que es durà a terme el dia 2 de desembre.
Pili Domínguez - 15/11/2010 - 13:34h
M A P
18/11/2010
23:17
martivirgili,
En Moragues tampoc era un sant. Dues vegades va demanar clemència, la va obtenir i s'hi va p... a sobre. A la tercera, li van tallar el coll i el van deixar en exposició. Final tant macabre com es vulgui, però en aquella època, les parròquies de Barcelona tenien penjats caps de moro al cor...
jo
17/11/2010
14:52
El Rafel de Casanoves, no va morir al servei de Felip V, a mneys quie no diguem que tothom que va viure i treballar en temps de Felip V, el "servia".

Jo propugno fer-ne més de monuments recordatoris, de quant i com varem perdre les nostres llibertats d'autogovern i de autonomia finançera a mans del centrelisma-borbonic-madrileny, i com a monument, en proposo un, "AL CARRASCLET" de Capçanes, que a més de ser de les contrades Tarragonines, va morir lliure, exiliat i lliutant contra els borbons.
martivirgili
17/11/2010
12:05
Només parlen del de ERC i l´Alcalde i CiU, tots en son responsables.
Ara toca fer una moció per treure tots els monuments de Rafael de Casanova, o es que no recordan que va morir al llit als quasi noranta anys al serevi de Felip V?. I que va fugir a correcuita de Barcelona deixant el marrón al pobre General Moragas, cremant els seus arxius i disfressat de frare?.
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.