Problemes econòmics fan que Canal Català Tarragona torni a suspendre la seva programació local
  
El passat mes de maig la direcció de Canal Català, argumentant dificultats econòmiques, va decidir tancar la delegació de Tarragona i deixar al carrer 11 treballadors.

Posteriorment, el 29 d’octubre, aquest canal de televisió reprenia la desconnexió local a Tarragona, amb el programa “Tarragona Opina”, conduit per Mar Roca i Ricard Checa.

Uns dies després, concretament el 4 de desembre, s’interrompia l’emissió d’aquest espai, dedicat al debat i a l’actualitat, sense més explicacions, al•legant problemes tècnics.

Després d’aquest temps de silenci, aquest dissabte 22 de desembre, Mar Roca fent servir el seu blog personal i enllaçant-lo amb la pàgina de facebook de “Tarragona Opina”, comentava el que havia passat.

Mar Roca dóna a entendre que novament la qüestió econòmica hauria estat el detonant d’aquesta segona decisió: “La crisi passa factura però de vegades cal buscar solucions perquè la factura no ens porti a la crisi”, i afegia la seva perplexitat per aquest nou tancament, tot lamentant que no s’hagués fet més, per part de l’empresa, per evitar-lo.

Roca, també, ha aprofitat l’ocasió per explicar que la intenció d’aquesta nova etapa era la d’intentar recuperar els companys que ja havien patit el tancament el mes de maig, i aprofitava l’avinentesa per agrair a totes les persones que han col•laborat en l’intent de rellançament de Canal Català Tarragona, la seva dedicació i el seu esforç.
Redacció TT - 23/12/2012 - 20:01h
JBL
29/12/2012
13:22
La veritat sigui dita, sense ànims partidistes; la qualitat que destilaven les programes fets aquí (entrevistes, majoritàriament) eren d'un nivell d'emisora de barri en proves. Més aviat semblava un canal d'escala de veïns.
j.carrasclet
28/12/2012
10:26
A M. Carme, com es nota que no ets mous de Tarragona, si et moguesis pel mon mundial, sabries el que és Tele dolenta que es fa pel mon, si TV3 no t'agrada, ho comprenc, pero si tinc que pagar impostos per veure tele, prefereixo TV3, que altres que surten per el TDT.
I Catalunya Radio, és la més escoltada en el nostre pais, pero segur que tu no saps ni la frequencia que té.
Salut i Bon Any
ah, sí
27/12/2012
00:37
Doncs, no me n'he adonat, passo d'aquest canal.
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.