Protesta contra la privatització de la Sanitat
  
Unes dues-centes persones es van manifestar aquest dilluns a la tarda pel centre de Tarragona sota el lema "Privatitzar la sanitat mata". La convocatòria, organitzada pel Grup de Treball en Defensa de la Sanitat Pública de Tarragona, integrat pels sindicats CGT, Co.Bas i la CUP, comptava amb el suport d'una desena de col•lectius locals i organitzacions diverses i s'emmarcava en el conjunt de convocatòries promogudes a nivell estatal per la Red Autogestionada Anti-privatización de la Sanidad.

La manifestació va sortir de l'estàtua dels Despullats i va finalitzar a la plaça de la Font. Al llarg del recorregut es van cridar consignes en contra de la privatització de la sanitat, així com del pagament del deute. La manifestació es va aturar davant de l'Hospital Santa Tecla, on es van cridar lemes contra la "teclarització" i el director general de la Xarxa, Joan Maria Adserà.

La convocatòria va finalitzar davant de l'Ajuntament, on Conchi de Tera, membre de la CGT a l'Hospital Joan XXIII va llegir el manifest. Les reclamacions que es van fer, entre d'altres, van estar la derogació de la Llei 15/97 i el RD 16/2012 com a mesures per a lluitar contra la privatització de la sanitat pública i contra l'exclusió sanitària, respectivament.
Redacció TT - 08/04/2014 - 09:40h
vale
09/04/2014
00:09
i?
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.