Mor d'un atac de cor la regidora d'Esports, María Isabel Negueruela
  
Isabel Negueruela, amb Josep Acero i José Ramon Lete, durant la visita d'ahir del Secretari de l'Esport
María Isabel Negueruela, Tinent d’alcalde d’Esports de l’Ajuntament de Tarragona, ha mort aquesta matinada d'un infart.

Negueruela, de 49 anys, advocada de professió, s'encarregava de les àrees d'Esports, Centres Cívics, Voluntariat i Associacions de Jubilats i Pensionistes de l'Ajuntament de Tarragona.

Tot just fa un any, la regidora del PP, que avui ens ha deixat de manera sobtada, va entrar al consistori en substitució de Jordi Roca, que va marxar a Madrid com a diputat al Congrés.

Desde TT, expressem el més sentit condol a la família, amics i companys de partit. Descansa en Pau, Marbel.

La cerimònia d'acomiadament s'oficiarà aquest dissabte 11 de febrer a les 11,30h a la Catedral de Tarragona.

El Tanatori acollirà demà divendres la capella ardent.

L'Ajuntament de Tarragona expressa el seu condol i decreta dos dies de dol

L'Ajuntament de Tarragona expressa el seu més sentit condol per la sobtada mort, aquesta matinada, de la tinent d'alcalde i presidenta del Patronat Municipal d'Esports María Isabel Negueruela Morales, i acompanya en aquests moments de dolor la família, els seus amics i companys de consistori i partit.

L'Ajuntament de Tarragona lamenta profundament la pèrdua de la consellera per la seva qualitat humana i dedicació a la ciutat. Aquest matí s'han decretat dos dies de dol, durant els quals se suspendran els actes oficials organitzats pel consistori i les banderes dels edificis municipals onejaran a mig pal.

Nascuda l'any 1967, María Isabel Negueruela va prendre possessió com a regidora de l'Ajuntament de Tarragona el 25 de gener de 2016 i des del mes de febrer del mateix any era membre de l'equip de govern ocupant-se de la Conselleria d'Esports, Voluntariat i Associacions de Jubilats i Pensionistes. Des d'aquest passat mes de gener era la cinquena tinenta d'alcalde del consistori. Negueruela compaginava la seva tasca a l'Ajuntament amb la d'advocada. Era màster de Accés a l'Advocacia, màster en Societats Històriques i Formes Polítiques d'Europa i postgrau en Mediació.

El Partit Popular consternat

El Partido Popular de Tarragona, tras el fallecimiento de la concejala de Deportes del Ayuntamiento de Tarragona, Marbel Negueruela, quiere trasladar a sus familiares más directos, con especial atención a sus hijos, su más sincero pésame en estos duros momentos.

El presidente del PP provincial, Alejandro Fernández, ha expresado su “consternación, y la de toda la Junta Directiva, afiliados y simpatizantes, por la durísima pérdida de nuestra compañera Marbel, una gran mujer y amiga entrañable a la que jamás olvidaremos”.

Desde las filas del Partido Popular se quiere agradecer todas las muestras de apoyo y simpatía llegadas desde diferentes instituciones y entidades, en especial del Ayuntamiento de Tarragona donde concejales y funcionarios han trasladado al PP sus condolencias por tan sentida pérdida.

Marbel Negueruela, de 49 años de edad, accedió en enero de 2016 al pleno del Ayuntamiento como concejala en sustitución del actual Diputado Nacional, Jordi Roca. Desde la firma del pacto de gobierno ha gestionado la concejalía de Deportes.
Redacció TT - 09/02/2017 - 10:09h
Juan Carlos
10/02/2017
08:19
Mi sentido pésame D.E.P.
una pena
09/02/2017
16:55
demasiado joven.
DEP
la vida
09/02/2017
15:16
No ploris perquè s'ha acabat. Somriu perquè ha passat.
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.