L’Alcalde Ballesteros posa la primera pedra del futur pavelló poliesportiu del col•legi Sagrat Cor
La nova instal•lació esportiva serà oberta a la ciutat i finalitzarà les obres al maig de 2010
  
Josep Fèlix Ballesteros, ha posat aquest matí la primera pedra del futur pavelló poliesportiu del col•legi Sagrat Cor. L’alcalde ha remarcat que “amb aquest nou equipament aquesta escola es convertirà en centre de referència important a la ciutat. Ja és un nucli important de vida social, educativa i esportiva a Tarragona, però amb la construcció d’aquest pavelló encara ho serà més”. I ha afegit: “És una obra molt important, ja que al centre de la ciutat hi ha molt poques instal•lacions esportives. Aquest model serà semblant al que implantarem a l’IES Martí Franquès”. El cost del nou poliesportiu és de 1.300.000 euros, 240.000 dels quals va a càrrec de l’Ajuntament i la resta el finançarà l’escola, els pares i mares del centre i el club TGN Bàsquet.

Aquest nou equipament esportiu començarà a construir-se durant la primera setmana de juliol “i tot apunta que finalitzarem les obres per la festa major del col•legi, el 22 de maig”, ha explicat el president de l’AMPA, Josep Maria Adam.

El poliesportiu serà d’una sola planta i es construirà a un dels patis, el situat entre els carrers Marquès de Montoliu, Sant Antoni Maria Claret i Santa Joaquima de Vedruna. L’accés serà des de l’exterior, ja què fora de les hores lectives el poliesportiu serà d’ús ciutadà. “Un cop acabat l’horari escolar, el pavelló serà obert a altres centres, associacions, empreses o federacions”, ha remarcat el titular del col•legi Sagrat Cor, Joan Andreu Torres.

El nou equipament comptarà amb una pista poliesportiva de futbol sala, una de bàsquet i dues pistes reglamentàries de bàsquet laterals per jugar simultàniament dos partits.
Redacció TT - 20/06/2009 - 19:14h
Manel
24/06/2009
21:17
Estimats amics: vec una certa mania al pavelló del sagrat cro. Tots els projectes esportius son pirvats: Nastic, CBT, Volei St.Pere i St.Pau, etc i no vec que axó us disgusti. Aquest col.legi té mes 1000 alumnes i l'ajuda econimica del Ajuntametn es una petita part del cost total.
En quant al tema de tancar el pas del correlons, endevant; no el tancaran solament al col.legi sino a tots el tarragonins. Com s'entrará al bar?.
Salut i menys mala llet
jo
23/06/2009
08:48
Aquest projecta "privat" protegit pel Ballesteros, es fa amb l'oposició dels veins de pasatge Baró 4 Torres, Que pensen tancar-lo i no deixar pasar el col·legi pel pas privat del Bloc. Un mamotreto a 10 metres d'alçada i a 3 metres de la valla del Bloc. Quins trons de sagratcor
Joanpere
22/06/2009
14:22
Tant bona és la noticia de que una empresa (un cole privat, vaja) construeixi un pavelló esportiu per a ús propi? Entre els preus que tradicionalment venen cobrant i les prbendes que han tingut en determinades èpoques, han fet que ara gaudeixin d'un patrimioni envejable. Però segueixo sense considerar que sigui ni tant sols "notícia". Ara resulta que algú es penjarà una medalla(!?). No ho entenc!
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.