La CUP reuneix desenes d'estelades per protestar contra el pas de la Vuelta per Tarragona
Alguns manifestants han criticat l'actuació de la policia
  
Fotografia; Josep Lòpez
Fotografia de TotTarragona
Fotografia de TotTarragona
Fotografia de TotTarragona
Fotografia de TotTarragona
Fotografia; Josep Lòpez
Fotografia; Josep Lòpez
Fotografia; Josep Lòpez
Fotografia de TotTarragona
Fotografia de TotTarragona
La Candidatura d’Unitat Popular (CUP) ha protagonitzat aquest dijous un episodi de protesta “pacífic” contra l’etapa de la Vuelta que ha arrencat des de Tarragona. Desenes de persones s’han concentrat al carrer Unió i Rambla Nova a les 13 hores exhibint estelades i repartint-les entre els tarragonins que es volien adherir a la protesta al pas dels ciclistes de la Vuelta. Els convocats també lluïen pancartes amb el lema “Crisi? Pa i Circ”.

L’objectiu de la CUP era deixar clar que el fet que la Vuelta passés per la ciutat no tenia sentit, perquè “Tarragona no és Espanya”. Tal i com manifestaven des de la CUP “la Vuelta no és res més que la voluntat d’unir i d’acabar de colonitzar-nos tot creant una consciència col•lectiva que no tingui cap altra frontera que la que marca l’Estat espanyol”.

Segons un dels manifestants i membre d’Endavant, Josep Mª Martorell, la Vuelta és un acte “inapropiat i una provocació per això mostrem el nostre rebuig de forma pacífica”. Martorell ha criticat també l’actuació de la policia, que segons els concentrats, han estat “al damunt nostre en tot moment”, tant els “antiavalots com la secreta”, cosa que titllen com provocació. La protesta ha finalitzat sense cap mena d’incident.
Pili Domínguez - 03/09/2009 - 14:47h
Xango
06/09/2009
20:59
Pau Palau,

Li he de donar la raó. Evidentment, i per SORT, el concepte de poble va molt més enllà d'unes sigles i d'una ideologia. Entenc el concepte de poble com a quelcom transversal.

Jo diferencio el concepte de poble del de ciutadà.

La frase ningú aturarà la marxa del poble la mantinc, però.

Una abraçada
Tarragonino de adopción
05/09/2009
18:49
Estos de las banderitas lo que han de hacer es salir de aquí un poco, ver mundo, otras culturas...y en definitiva abrir un poco la mente, que se creen que con Cataluña se acaba el mundo.
Free your mind!!!
Crisi
05/09/2009
17:45
No sé per quina raó estaven allí, sí pel que suposa de malbaratament de diners una volta com aquesta o pel fet de que es digui Vuelta EspaÑa. Estic convençut que si aquesta cursa amb les mateixes característiques es digues Volta Catalunya o qüalsevol altre nom aquí no hagués passat res. A mi, la veritat, em sembla una mica ridícul.
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.