Josep Fèlix Ballesteros: «No vull passar a la història com l’Alcalde que va fer perdre el nom de Tecla»
«Esperava molt més del tarragonisme de l’oposició»
  
L’Alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, ha manifestat aquest dimecres, durant la presentació dels projectes que es finançaran amb el Fons d’Inversió Local, que “s’esperava molt més del tarragonisme de l’oposició”. D’aquesta manera respon a les dures crítiques realitzades per CiU i PP davant la iniciativa d’apadrinar i donar beques d’estudi a les nenes que neixin i es diguin Tecla. “De fet és una proposta que s’hauria d’haver portat a terme abans”, ha dit l’Alcalde. Ballesteros està cansat de que l’oposició sigui “el doctor no” i considera que el que haurien de fer és proposar alguna alternativa. També ha afirmat que, tot i saber que seria un tema polèmic, no vol passar a la història com l’Alcalde que va fer perdre el nom de Tecla.

Tot i que encara s’han d’ultimar les especificacions d’aquests apadrinaments, l’Alcalde ha dit que fins als 16 anys totes les nenes que neixin i portin el nom de Tecla durant aquest 2009 (i potser en anys posteriors) rebran un Braç de Santa Tecla, una Mona de Pasqua i un regal per Reis, a banda de la beca d’estudis.

Recordem que Ballesteros va donar a conèixer aquesta iniciativa durant el transcurs de la conferència realitzada dimarts sobre l’estat de la ciutat.

D’altra banda, ja s’han presentat tots els projectes que s’han de realitzar amb el Fons d’Inversió Local. En total seran 98 projectes amb un cost de 23,8 milions d’euros, que es reparteixen per tota la ciutat i barris. “Hem preferit que siguin projectes mitjans i petits que es faran a tots els barris i la ciutat per tal que hi puguin accedir les empreses petites, d’aquesta manera es donarà liquiditat a les mateixes”, ha manifestat l’Alcalde Ballesteros. En total es crearan 760 llocs de treball.

Entre els projectes destaquen el canvi de l’enllumenat de la ciutat, tasques d’asfalt, de millora de voreres, parcs i jardins, canvi de clavegueram al Serrallo i Part Alta, millores de centres cívics i llar d’infants, eliminació de barreres arquitectòniques o millores a la piscina de Riu Clar. Podeu consultar en el document adjunt els projectes en detall.

Segons ha comentat l’Alcalde, totes les obres començaran al proper mes d’abril, exceptuant les de petita envergadura que poden començar al febrer, i s’acabaran al mes de desembre d’aquest 2009.
Documentació addicional
Pili Domínguez - 21/01/2009 - 19:36h
des de sota
25/01/2009
17:27
i que en pensa el marit, pianista o informàtic, quan la seva dona es digui Tecla i la toqui tothom?
lili marlen
23/01/2009
16:44
Increible!!! aixo es totalment discriminatori.Perque s ha de becar a les nenes que es diguin Tecla (per cert un nom horripilant,es un castic per la criatura)pero el cert es que em sembla que la resta no tinguin ajudes per no anomenar-se Tecla.Es mes,i si el que neix es un nen? i si el posem Magi? que tindra beca? no es el Patro de Tarragona? Sr Alcalde,que se li ha anat la pinza?
NOYAKKI MATURI
23/01/2009
16:09
Diu el senyor Ballesteros: "No vull passar a la història com l’Alcalde que..."
A aquest pas, no pateixi, Sr.Alcalde, que no passarà a la història. Com a molt, quedarà inscrit en la llista d'alcaldes grisos. El que em sap més greu és reconèixer que jo també el vaig votar, pensant que podria donar un gir (en positiu) per a Tarragona. (Un mal moment el pot tenir qualsevol, em repeteixo de tant en tant).
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.