La Cambra presenta el TARRAGONA RESTAURANT WINE
Es tracta d’una promoció per posar en valor els vins excel•lents de les vuit DO’s presents a les Comarques de Tarragona i els millors restaurants
  
Albert Abelló, president de la Cambra de Tarragona, ha presentat avui una promoció singular organitzada per la Corporació que persegueix l’objectiu de posar en valor els vins excel•lents que es produeixen a les vuit DO’s presents a les Comarques de Tarragona i els millors restaurants.

Tal i com ha assenyalat Abelló és també una promoció única, en aquest format no es fa enlloc més del país i és també excepcional per la qualitat dels vins que es presenten i dels menús que s’han preparat.

Les Comarques de Tarragona atresoren una singular i preuada cultura del vi, alhora que una riquesa gastronòmica de primer nivell. Aquest patrimoni és, també, un dels nostres referents identitaris i, com a tal, mereix ser promocionat i posat en valor.

Estem parlant de productes de la terra, del nostre territori. Productes de proximitat, elaborats a casa amb la pretensió de ser gaudits arreu. I quan parlem de productes de proximitat està clar que el vi hi juga un paper decisiu, representat, en el nostre cas, per vuit DO’s: Catalunya, Cava, Conca de Barberà, Montsant, Penedès, Priorat, Tarragona i Terra alta, capaços d’oferir alguns dels millors vins del món.

De l’objectiu de maridar aquest extraordinari patrimoni, i amb el vi com a destacat protagonista, neix la primera edició de “Tarragona Restaurant Wine”.

Us oferim un viatge de sensacions, sabors i textures. Del 3 al 18 de novembre podrem tastar les millors creacions culinàries dels 23 restauradors, d’entre els més destacats de casa nostra, que s’han esmerçat als fogons per delectar-nos amb uns sorprenents menús, elaborats amb productes de proximitat, que tindran com a característica primera maridar amb la selecció de 13 vins excel•lents reconeguts per tot un referent en aquest sector: el prescriptor José Peñín, editor de la Guía Peñín de los Vinos de España, i que es podran assaborir al preu únic de 1,90 euros (iva inclòs) en copa Riedel. Els menús es podran gaudir en horari de dinar i sopar al preu únic de 17 euros (iva inclòs).

La Cambra de Tarragona, gràcies al suport i la col•laboració d’empresaris vitivinícoles i restauradors, presenta aquesta promoció única i excepcional, fruit de l’esforç i la suma del convenciment de que hem de treballar plegats per defensar i posar en valor allò que fem bé i que ens defineix.

Diuen que per a vendre un vi el que fa falta es una història, en el nostre cas, si d’alguna cosa anem servits és d’història. L’únic que necessitem es creure’ns i viure intensament aquesta meravellosa història.

13 sensacions + 4 llocs màgics = 2 vins excepcionals de regal

Acompanyar-nos en aquest singular viatge de sensacions, sabors i textures té una recompensa molt especial per a tots aquells que hagin degustat totes i cadascuna de les nostres propostes en vins i caves i a més ho hagin fet en quatre restaurants diferents.

L’obsequi que s’obtindrà de forma immediata, al mateix restaurant, és una capsa amb dues botelles dels vins i caves participants a la promoció.

Aconseguir-ho és molt fàcil. En triar el vi el restaurador li servirà la copa amb un collarí a la base (amb els trets distintius del vi) on hi trobarà un adhesiu que ha d’adjuntar al lloc corresponent del seu WineBook. De la mateixa manera, en el decurs de la visita al restaurant se li lliurarà un segon collarí amb l’adhesiu al•lusiu a aquest establiment. Enganxi’l també al lloc corresponent del seu WineBook.

Quan hagi omplert el cèrcol amb els 13 adhesius de vins i caves i l’altra cèrcol amb els adhesius de quatre restaurants diferents ja podrà sol•licitar el seu regal, tot mostrant el seu WineBook.

Relació de vins participants a la promoció:

Adernats XC (DO Cava)
Portell Sublim (Rosat) (DO Cava)
Josep Foraster Criança 2008 (DO Conca de Barberà)
Furvus 2008 (DO Montsant)
Etim Grenache 2007 (DO Montsant)
Santes 2009 (DO Catalunya)
Avgvstvs Chardonnay 2010 (DO Penedès)
Galena 2007 (ecològic) (DO Priorat)
Martinet Bru 2007 (DO Priorat)
Aureo Seco Vino de Licor (DO Tarragona)
Mas La Boella 2009 (DO Tarragona)
Llágrimes de Tardor 2007 (DO Terra Alta)
Edetana 2010 (DO Terra Alta)

Relació de restaurants participants a la promoció:

Balandra Restaurant
Restaurant Cal Joan
Xaloc
L’Onada
Restaurant Cocvla
Xamfrà del Fòrum
Leman
De Vins
20 a la Rambla
Quim i Quima
El Llagut
Sentits
Degvsta Restaurant
Entrecopes
El Terrat Restaurant
Restaurante Lumine
La Boella
La Grava Restaurant
Restaurant El Raccó (Hotel Gran Palas)
La Morera
Mvlsvm
Sadoll Restaurant
Restaurant Barhaus
Redacció TT - 18/10/2011 - 17:05h
Francesc Pi
27/10/2011
19:59
La promoció pot ser interessant sempre que els preus dels menús siguin raonables.
Però, ¿no podíeu posar el títol en català?
Tant d'anglès ja cansa, ens estem venent.
pablo abat galera
19/10/2011
21:12
Con el Tarragona Wines,saldremos de la crisis,cuando promocionaremos la compra de nuestros vinos tomados en casa,incitemos al ahorro,no al consumismo por consumir,cada vez hay más bares y restaurantes,que pasa que luego no vamos a los bares pique los tiempos no están para tirar cohetes y luego lloramos todos
Joan
19/10/2011
14:17
Collons de vegades fotem pena! Reus ens passa la ma per la cara, van fer feina. aquí ens ho questionem tot tant que al final ho acabem devaluant tot. Hem d'apoiar el que sigui de Tarragona i tenir més orgull i defensar-ho que som uns ploramiques!
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.